Othello ...

Idag har vi varit och tittat på en ursprungligen Shakespeare-pjäs som heter Othello och är omgjord från 3 timmar till 40 minuter ! Den handlade om lite olika saker som svartsjuka och rykten.

Sen på musiklektionen kunde jag följa med på en stämma utan att ha hört den (Jingle Bells)
Sen sa vår musiklärare att alla killar skulle sjunga försången på StaffanVisan, men det var bara jag som riktigt sjöng ut så då fick jag sjunga alla verser :P Det var kul :) Det var helt spontant så jag blev nöjd med den lilla insatsen!

Jag har börjat lyssna på låtar som jag lyssnade på när jag var 5 år så det är kul....fast nu spelar jag med också ;)

Min låtlista från 2003:
--------
1. Evanescence-Bring Me To Life
2. Sum 41-Still Waiting
3. The Rasmus-In The Shadows
4. Evanescence-Going Under
5. Green Day-Boulevard Of Broken Dreams
6. The Rasmus-First Day Of My Life
7. Nightwish-Come Cover Me
8. Green Day-Basket Case
9. Nightwish-End Of All Hope
-------

Några av de här låtarna känner ni säkert igen (kanske inte alla men de flesta)


Vi ses!

Hurra!!! Och BUU!!! och Hurra!!!! Och Buu!!!

Jag kunde inte skriva på bloggen de senaste dagarna, för det blev nåt Error !!!! :( 

MEN idag har mamma gjort pepparkaksdeg!!!!!!! Hurra!! Och adventspyntet står redo att pyntas, jag har en adventsstjärna i mitt fönster och julkalendern börjar om FYRA DAGAR!!!!! Hurra igen!!! Fast jag önskar att jag hade 2 GB på min mp3-spelare och inte 1 GB ..... men det är ändå ganska mycket.

Ville bara säga att Je t'aime är två bra ord om du gillar nån väldigt mycket ... "these are words that go together, well osv......"


Hejsvejs!!!

Inget spec

Ja hej, jag ska träna tennis om 50 min och det ska bli skönt att få göra nånting ist för att bara kanske sitta vid datorn, läsa, titta på TV elr nåt stillasittande... Jag har knappt rört på mig på en hel vecka så jag har blivit i oform om någon undrar. Men annars inget spec bara skola imorgon och tennis då också kl. 5 :D

Vi ses och förlåt för att jag inte lägger ut så mycket bilder men det är jobbigt att hålla på och kopiera, klistra in.... jaja, kan försöka ändå ;)
http://www.henke.me/wp-content/uploads/gubbe_glad.gif

Yo!

Tja, jag mår rätt bra nu, hostar bara ibland och SKA till skolan imorgon! (fredag)
Jag kanske publicerar min önskelista här nån gång så att ni kan...ähum...köpa...ähum...låna...ähum...nånting....så....att...jag... blir....glad.... NEJ DET VAR INGET! =P

Men jag önskar mig New Super Mario Bros Wii mycket.
http://www.gamealmighty.com/wp-content/uploads/2009/10/mariobox.jpg

sjukt

Hej! *host, host....* Jag är sjuk och hostar ganska ofta, får jätteont i huvudet med jämna mellanrum och
*host, host.......aj...mitt.....huvud.....* mår inte så bra.... Jag är jättevarm och kommer inte till skolan på måndag men sen vet jag inte hur fort det tar för mig att bli frisk.

Vill inte missa franskan på tisdag!!!! Jag måste bli frisk till dess....

men vi ses...hejdå!

hej

Tja, det var Johan här. Jag fattar inte att det är lördag eftersom jag icke var hemma igår. Men det känns bara som en längre helg. . . . .

Idag var jag på tiokampens prisutdelning och det var kul. Jag kom på 11:e plats, :) så det var nära att jag fick ropas upp som en av de tio bästa men jag är mer än nöjd ändå. Nästa år är jag kvar i grupp C men jag är då äldre än de flesta...

Hinner inte skriva mer tyvärr!


ses

The Mobile...........returns!!

Idag när jag kom hem tänkte jag: Jag vill ha min mobil!!! NUU!!!

Och mycket riktigt. I ett litet kuvert låg min mobil!
Fast inte min utan en annan som inte var min och den var typ lånemobil men det var inte min så jag blev lite glad för att det inte var min men det var inte min så det var inte min men det blev min, bara min Sony Ericsson G502 Black!!!

http://erazer007.files.wordpress.com/2008/04/se_g502_new.jpg

Fars dag.

Igår (lördag) var jag med Hilda och Kajsa och vi hade rätt kul. Det roligaste på hela dan var att spela trummor på Guitar Hero World tour!! Men iaf vi var ute i skogen och när vi skulle gå hem var det så mörkt att man inte visste var man var, men ändå vi hittade hem till slut....

I fredags spelade jag tennismatch och vann med 7-6 i gem. Han jag mötte var väl inte så värst bra men det gick till ungefär så här:

||: Jag vann några bollar
Jag missade och förlorade några bollar   :|| måååånga gånger



Jag hade nästan glömt bort Fars dag så pappa fick nöja sig med ett enkelt "grattis".


Johan
ohanJ
hanJo
anJoh
nJoha
Johan

tja

Hej! 
Livet flyter på och jag är tillbaka till skolan efter lovet. Jag har inte firat nån halloween: ingen pumpa, ingen som ringer på dörren och säger "bus eller godis", ingen pumpasoppa, ingen skräckfilm..... men i alla fall.

Det finns ju en hiphop-stjärna som heter typ Jay-Z (uttalas Jäj Zee) men här på bloggen är det såklart Jay-T (uttalas Jäj Tee!) som regerar!!


MITT NYA HUSDJUR:

ööh.....

(Ingen rubrik)

Min bror kom hem i förrgår och vi har tittat på några avsnitt av en rolig tv-serie tillsammans. Men han åkte för några timmar sen =( Han pluggar i Linköping. Jag har ju varit i Tunisien och där pratade alla franska och arabiska så det blev lite franska faktiskt! (Oui och Non XD) Men jag längtar lite till franska-lektionerna ändå.

Jag åt en god fruktsallad med smält choklad idag...aaah..... göttgött =P  Jag önskar mig en kamera jättemycket nuu!!!!! En Sony DSCW230 med Carl Zeiss-objektiv.... Jag önskar mig den kameran mer än en portion till av fruktsalladen!!!!!

Thumbnail
http://memeart.tripod.com/smiley2.gif





RSS 2.0